marți, 8 ianuarie 2013

Bine ai venit in noua Era





Cuvintele au o putere nebănuită atunci când ne deschidem mintea şi inima pentru a le primi, ne pot inspira şi ne pot schimba viziunea asupra lumii ...

“ O viziune nu este doar o imagine a ceea ce poate fi, ci un apel către sinele nostru mai bun, o chemare pentru a deveni mai mult. ”
( Rosabeth Moss Kanter )


Words have unbelievable power when we open minds and hearts to receive them, we can inspire our worldview can change ...

" A vision is not just a picture of what can be, but an appeal to our better selves, a call to become more. "
( Rosabeth Moss Kanter )



2 comentarii:

  1. Noua era a iubirii,compasiunii,intelegerii si LUMINII n-a venit asa cum se "trambita" insistent inainte de 21 decembrie 2012!!!!Suntem la fel de rai,egoisti,lacomi,perfizi,mincinosi si criminali ca si-n trecut,ba poate si mai si...Doar Reptilienii cu interpusii lor pamanteni,iudeo-masonii isi vad de treaba,lucrand cu sarg la instaurarea NOM si la intronarea Regelui Suprem al Lumii- din stirpea lui David-pentru sclavizarea totala si absoluta a "goimilor".....A mai ramas insa o SPERANTA,si-anume ca PLEIADEENII,creatorii Ramanilor,Pelasgilor,Dacilor aici,in stravechea DA.KIA-Pamantul Sfant, sa revina printre noi intru salvarea noastra,impreuna cu IISUS HRISTOS-FIUL DA.KIEI, DUMNEZEU ADEVARAT din DUMNEZEU ADEVARAT ,NASCUT iar NU FACUT,LUMINA din LUMINA,DUMNEZEUL nostru SFANT...AJUTA-NE IISUSE HRISTOASE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IUBIREAAA ESTE ETERNAA DIN EA AM VENIT TOTI , MAESTRUL LUMINII DIVINE SALASUIESTE IN NOI , EU CRED CA TRAMBITA A SUNAT CAND S-A FACUT LUMEA , SUNTEM TOTI CU UNIVERSUL IN NOI , ALEGEM CALEA NOASTRA ,ARE FIECARE PROPRIA ALEGERE --NIMIC NU ESTE GRESIT , FIECARE ISI ARE ROSTUL LUI IN ACEASTA VIATA , IISUS ESTE IN NOI , SPERANTA ESTE IN NOI .....SUNTEM SUPUSI NATURII ... TREBUIE SA NE SUPUNEM NOUA INSINE ... CU RESPECT PENTRU COMENTARIUL DUMNEAVOASTRA ...!

      Ștergere