duminică, 6 ianuarie 2013

( ETERIC ARCHON GRID ) VS ASCENSIUNEA




Eteric Archon Grid

După deschiderea cu succes a portalului pe 21 decembrie, Grila Archon Eteric este principalul factor pentru amânarea evenimentului. În cazul în care evenimentul a fost declansat,  Archoni Eterici ar influenta pe toti cei implicati: fortele de suprafată de Lumină care realizeaza evenimentul, populatia generală, precum si Cabala si toate acestea ar transforma evenimentul intr-un dezastru.

Grila Archon Eteric trebuie să fie eliminata într-o mare măsură, pentru ca acest eveniment să se întâmple. Pentru ca Fortele de Lumină sa aibe mai mult succes în eliminarea Grila Archon Eteric, este necesara o mai bună constientizare a existentei sale în rândul populatiei generale.

Grila Archon Eteric este prezenta într-un strat subtire, care se extinde 8.6 km în sus spre cer, de la profilul suprafetei planetei noastre si, de asemenea, în jos 8.6 km, de la profilul suprafetei în scoarta Pământului. Coloana vertebrală a Grila Archon Eteric este o retea de găuri de vierme eterice hiperdimensionale, gauri negre, care contin miliarde si miliarde de entităti reptiliene si amoeba. Cand lumina de la Soarele Central Galactic, loveste gaurile de vierme, duce la emiterea acelor entităti care, la rândul lor, încep să atace orice fiinta de lumina pe care o pot găsi, pe cei întrupati si pe cei de pe avioane non-fizice. Acesta este motivul atacurilor de energie cu care se confruntă multi lucrători de iluminare si acesti războinici. 




Fortele non-fizice usoare pot elimina entitatile negative, fiind eliberate după un anumit timp, se pot teleporta în Soarele Central Galactic, dar până atunci, de obicei, unele daune se fac deja. Din nou, în cazul în care este prezenta mai multa constientizare cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat, Fortele de Lumină vor fi mai eficiente în protejarea noastra si elimina acelor entităti negative.



Grila Archon Eteric este controlată de un grup foarte mic de Archoni Eterici care dau ordinele lor la milioane de Draconienii eterice (comandanti de sector), acelor miliarde de reptilieni (războinici) si celor amoeba ( fiinte elementare semi-constiente care ascultă doar ordinele fără îndoială).    
                                                                                                                                                                        Acesti Archoni controlează grila cu tehnologie avansată eteric. Planul eteric în cadrul întregului strat de lungime 17.2 controlate de Archoni este pătrunsă cu camere de câmpuri electromagnetice puternice, care pot denatura structura spatiu-timp în functie de programul de calculator mainframe eteric, care directionează fluxul de energii eterice la nivel mondial într-un mod care controlează umanitate cel mai mult. Aceste camere detecteaza toate gândurile si emotiile pozitive si în cazul în care acestea sunt prea puternice, camerele trimit un semnal la calculatorul mainframe eteric, care strange apoi grila de câmp electromagnetic în jurul valorii de pozitivitate distorsionand persoana cu care se confrunta, provocand in mod eficient închiderea acestui camp. 



Dacă acest lucru nu este suficient, acestea activeaza camere suplimentare ELF, cu un murmur scăzut de frecventa infrasunete, care suprima persoana, cu impulsuri electrice suplimentare trimise în chakra plexului solar pentru a scurt-circuita energia kundalini si oprirea acestuia. Acest lucru este uneori combinat cu câmpuri electromagnetice puternice în jurul chakrei-al treilea ochi, dezorientand mintea si face aceasta persoana somnorosa sau aproape drogata. Împreună cu faptul că, aceste ganduri negative puternice sunt proiectate si bombardează în mod constant  mintea persoanei. 
În afară de toate acestea, fiecare persoană întrupata are o energie parazitara amiba, atasata in zona plexului solar, care încearcă să controleze viata emotională a persoanei respective. Este, de asemenea, legata cu parazitii amoeba cu alte persoane, care duc la inceperea unor conflicte.    
                                                                                                                                                              Archoni Eterici transmit date de la calculatorul mainframe eteric, în Black Box fizic, care se află în posesia unuia dintre principalele familii italiene a Nobilimii Negre si este conectat cu calculatorul mainframe fizic a Cabalei ( Bestia ) si apoi este legat de computere mainframe în interiorul NSA. Desi fortele de Lumină au reusit să pună un virus de calculator în Black Box, acest virus nu a fost la fel un succes asa cum am sperat. 

Archoni eterice sunt foarte alergici la câteva lucruri. Primul este energia Iubirii, mai ales la dragostea dintre un bărbat si o femeie. Atunci când văd un cuplu fericit, ei vor să distrugă dragostea dintre ei, pentru că Iubirea dă puterea  Fortelor de Lumină non-fizice pentru a elimina Archonii eterici si slujitorii lor.

În al doilea rând, acestia sunt alergici la energia sexuala sanatoasa. Ei suprimă această energie din populatia umană si atunci când acestia nu au  succes în suprimarea ei, incearca sa o pacaleasca . Energia sexuala este forta ,viata însăsi si atunci când reusesc în suprimarea aceasteia, ei fac din populatie o turma pe suprafata planetei, care poate fi usor controlata.

În al treilea rând, acestia sunt alergici la energiile pozitive ale civilizatiilor extraterestre si energiile Maestrilor Ascensionati. Ei încearcă să suprime, să denatureze si să manipuleze aceste energii ori de câte ori este posibil. 


Grila Archon Eteric este prezenta pe aceasta planeta, în jurul valorii , pentru ultimii 26000 ani si a fost foarte mult întărită în timpul invaziei Congo Archon din 1996, când acesta a fost consolidataprin multe entităti reptiliene din galaxia noastră si din galaxia Andromeda, de asemenea. La sfârsitul anului 1995, acesti Archoni  le era teamă că Confederatia Galactica va face contactul real cu populatia de la suprafata acestei planete ai au întărit Grila pentru a preveni acest lucru. Cele mai multe dintre aceste întăriri au fost deja eliminate de oaspeti în Soarele Central Galactic, unde există planuri speciale create de către Fortele de Lumina pe care eu inca  nu am încă permisiunea  să vorbeasc, pentru acei reptilieni rămasi. 



Eu nu descriu toate acestea ca să te sperii, ci pentru a aduce constientizarea acestei situatii care se întâmplă, chiar acum, la mai multe persoane, astfel încât să o putem transforma.

Tehnologia Zeita Vortex, combinata cu constiinta noastra, va dizolva Grila Archon Eteric. Voi dedica un post pe un blog separat pentru Tehnologia Zeita Vortex, descriind-o în detaliu. 

Am primit instructiuni pentru a crea ceva numit Archon Patrol. Acesta va fi un grup pe Facebook, unde membrii vor raporta influenta acestor Archoni si atacurile energetice asupra lor si alti membri ai grupului le va trimite vindecare si de sprijin. Acesta este modul în care vom mentine gradul de constientizare a situatiei. Prin prezenta cer persoanal dreptul de a pasi înainte pentru a crea si a modera grupul prietenilor tai ,Archon Patrol si voi transmite instructiuni suplimentare catre ei.
În afară de asta, eu cer, de asemenea, ca acei oameni cu experientă avansată în vindecarea de stres post-traumatic, în recuperarea sufletului, în energia si protectia în exorcizare, sa ma contacteze la adresa de email cobraresistance@gmail.com  (eliminarea entitatilor negative) , detaliind zona si nivelul lor de expertiză. Noi creăm o echipă nucleu pentru a începe inchiderea acestei situatii.

Cei din Pleiade mi-au cerut să nu se elibereze planul de Înăltarea Domnului până când situatia Archon Eteric este corect redresata. Îmi cer scuze pentru neplăcerile create.

Oricum, Victoria este a Luminii!  

Traducere : Bogdan

Sursa : http://2012portal.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu