joi, 10 ianuarie 2013

ISUS – Faceti-va un obicei din a va intensifica iubirea!




ISUS – Faceti-va un obicei din a va intensifica iubirea!  6 Ianuarie 2013, prin John Smallman

Dezamăgirea pe care atât de mulți dintre voi ați simțit-o ar trebui să se atenueze acum având în vedere că noile energii curg acum prin voi, aducându-vă puterea, curajul și încrederea de care aveți nevoie pentru a merge mai departe. Atingerea acestui punct, a acestui moment, a fost o mare realizare chiar dacă semnficația sa nu este, probabil, pe deplin evidentă pentru voi. Ați susținut lumina, ați arătat calea și ați înaintat cu toții în aceasta nouă eră. Acum ea va crește și se va dezvolta astfel încât, cu ajutorul constant și din abundență al celor din tărâmurile spirituale, să puteți aduce schimbări esențiale în toate activitățile și interacțiunile umane care să aducă pacea, abundența și bucuria pentru toți pe Pământ.
Da, este multă muncă de făcut, dar nu o veți mai simți ca pe o muncă, deoarece recompensele pe care vi le vor aduce eforturile voastre vă vor inspira și vă vor înălța cu totul. Progrese enorme vor fi făcute foarte rapid în revigorarea Pământului și a tuturor proceselor dătătoare de viață pe care ea le susține și le menține în beneficiul tuturor celor care trăiesc și se află sub protecția sa. Un mediu care să fie onorat și care să-i încânte pe toți este în curs de construire, în care Iubirea direcționează și ghidează fiecare activitate astfel încât o perfectă armonie a intenției să poată crea minunile după care ați tânjit atât de mult toți.
Pe măsură ce aceste noi energii încadrate în iubire curg din ce în ce mai abundent prin mediul în care voi trăiți, energiile vechi și lipsite de iubire vor slăbi și se vor prăbuși, iar puterea pe care ele păreau să o susțină și încurajeze va continua să se năruie și să se dezintegreze din cauza transparenței care va întrepătrunde fiecare relație, fiecare activitate, fiecare acțiune, iar destinația, efectul și rezultatul final urmărit de către toți participanții va fi același. Nu vor mai exista agende ascunse care să tulbure apele asocierilor care cooperează ale unor diferite părți care încearcă să scoată beneficii folosindu-se de condițiile de multe ori de neînțeles și confuze din punct de vedere juridic și lingvistic, pentru a diviza și antagoniza părțile acordurilor. Toți caută acum reușita pentru toate părțile implicate și se vor asigura că fiecare aspect este în totalitate abordat și tratat pentru satisfacerea completă a tuturor celor implicați, pentru că acum a devenit extraordinar de evident că este imposibil să fie toți câștigători dacă există măcar un păgubaș.
Victoria – succesul – depinde de faptul ca fiecare să fie tratat cu onoare și respect, astfel încât divergențele și neințelegerile să fie în totalitate discutate și rezolvate în mod satisfăcător pentru toată lumea care este parte la un acord. Fiecare vrea ca toată lumea să fie de deplin satisfăcută și, cu această intenție prezentă în permanență, reușita este asigurată și garantată pentru toți. Întotdeauna vor exista diferențe de opinie și de percepție, dar cu noile și iubitoarele energii care curg acum liber și uniform, discuțiile deschise vor conduce la rezoluții care funcționează pentru voi toți, iar încrederea reciprocă a unuia în celălalt va crește, deoarece se dovedește a fi modul cel mai eficient de a obține rezultatele de care sunteți toți interesați.
S-a tot vorbit de această nouă eră de pace și abundență, precum și de oportunitățile pentru proiecte creative pe care ea le va aduce, iar acum ea a sosit cu adevărat aducând energii noi care vor permite ca îmbunătățiri uluitoare în condițiile de trai ale populației care trăiește de eoni într-o sărăcie lucie să intre în vigoare. De fapt, umanitatea a început deja să lucreze împreună pentru a rezolva problemele și conflictele seculare care au divizat atât de multe comunități în facțiuni beligerante pentru atât de multă vreme.
Toate problemele care i-au separat și divizat pe oameni vor fi văzute acum drept oportunități de a se aduna împreună, de a se onora unii pe ceilalți și de a lucra cu iubire, compasiune și cu încredere pentru a găsi soluții care să fie acceptabile pentru toți. Acest lucru a fost întotdeauna posibil, dar până acum a lipsit motivația, deoarece atitudinile înflexibile înrădăcinate de ambele părți au făcut din fiecare întâlnire o oportunitate pentru a aprinde noi conflicte, deoarece fiecare parte și-a susținut cu putere cauza și a încercat să dea vina pe cealaltă pentru problemele pe care era necesar să le rezolve pe cale amiabilă împreună.
Inflexibilitatea și refuzul de a înțelege percepția altuia în ceea ce privește o situație nu mai sunt atitudini sau comportamente acceptabile și, cu noile energii iubitoare care mătură întreaga planetă, cei care le mai manifestă vor fi din ce în ce mai ocoliți, în timp ce noi lideri cu înțelepciune și compasiune vor prelua negocierile care au stagnat sau care au încetat să mai progreseze. Când Iubirea pătrunde în inimile oamenilor, miracole pot și vor apărea, așa că în rugăciunile și în meditațiile voastre faceți-vă un obicei din a intensifica iubirea pe care sunteți pe cale de a o trimite celor care sunt copleșiți de situațiile în care se găsesc, știind că acest lucru face o enormă diferență și că aduce pace, oportunități și o renaștere a acelor zone ale lumii care au cea mai urgentă nevoie. Iubirea, pe care acum ați îmbrățișat-o, este putere și inteligența creatoare care vă va permite să rezolvați toate problemele voastre lumești cu compasiune și înțelepciune.
Veți descoperi și dezvălui Iubirea în locuri în care nici măcar n-ați visat că poate fi găsită. Iubirea, după cum bine știți, este forța vieții – de fapt, ea este Viața. În iluzie, ea a rămas ascunsă, nerecunoscută și neacceptată de majoritatea oamenilor de eoni. Acum, cu energiile noii ere care se ridică și se intensifică, praful în ochi, lipsa de onestitate și dărâmăturile sub care ați încercat să le ascundeți se vor dizolva pur și simplu și vă veți da seama că acestea au fost tot timpul alături de voi, așteptând să fie acceptate de către voi astfel încât să puteți lucra împreună pentru a crea Raiul pe Pământ.

Fratele vostru iubitor, Isus

Sursa: http://johnsmallman2.wordpress.com/2013/01/06/it-is-impossible-to-have-any-winners-if-there-are-any-losers/

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu