luni, 21 ianuarie 2013

PREZICERI DIN TRECUT ... :)))))))




  In randurile ce urmeaza ne vom stradui, asa cum am promis, sa punem la un loc toate profetiile si toti profetii ametiti/naivi/mincinosi/manipulatori care au imbacsit internetul, tv-ul, presa scrisa si mintea oamenilor, de-a lungul timpului cu fel si fel de predictii care mai de care mai mirobolante si/sau catastrofice. Am strans cateva nume, insa munca este titanica (lucram deja de cateva saptamani la acest articol) si avem nevoie si de ajutorul vostru. Chiar nu avem timp sa trecem in revista toate articolele si site-urile in care am intalnit profetii. Noua ne-au scapat multe nume, suntem siguri, de aceea va rugam trimiteti-ne in comentarii, pe facebook sau in email si alte nume de profeti insotite de un link si o mica descriere a minciunii promovate.
Multi dintre cei expusi de noi astazi spun si foarte multe lucruri adevarate (dupa umila noastra parere) in cartile si filmele lor asa ca nu picati in capcana de a respinge absolut totul la gramada, ci doar sa fiti circumspecti in ceea ce-i priveste pe viitor. Se stie ca oculta parazita a planetei imprastie adevar amestecat cu minciuna pentru a tine mintea omului in confuzie asa ca nu aruncati totul la gramada, ci indepartati doar neghina cu sita discernamantului.  Multi par buni in intentii, sinceri in inima lor si sufletisti si este posibil sa fi devenit instrumente inconstiente ale jocurilor ocultei, din pacate. Probabil ca o parte din ei fac acest joc murdar in cunostinta de cauza, iar acestia ar fi cel mai de blamat.
Unii dintre acesti profeti i-am promovat si noi, din pacate, insa de-a lungul timpului am urmarit sa ramanem cat mai obiectivi (mai ales legat de 21.12.2012) si sa dam apa la moara cat mai putin in special profetiilor catastrofice. Speram ca prin acest articol, cu ingaduinta voastra, sa ne mai spalam o parte din „pacate”. Nu am avut decat buna intentie de a va aduce la cunostinta si alte puncte de vedere despre lumea in care traim. „Nu trageti in mesagerii” ... Iar daca in clasamentul nostru exista nume pe care  le-am adaugat pripit ne cerem scuze . Aduceti argumentre pro si contra si vom elimina sau adauga nume din lista. Nu e o lista batuta in cuie ... mici :p 
Iata asadar o lista cu multe nume, o lista deschisa, iar ordinea este aleatorie. Nu exista o ordine a importantei, ci o ordine in care ne-au venit noua in minte aceste nume pe masura ce sapam in amintiri.

1) FEDERATIA GALACTICA A LUMINII prin Greg Giles recomanda aici in 11.09.2012 ”Timpul este foarte scurt până când se va declansa furia valurilor oceanului planetar. 
Este de asteptat ca aceste fenomene drastice să apară în luna următoare, asa cum arată măsurătorile noastre privind deplasarea plăcilor tectonice si marile tensiuni acumulate în anumite puncte ale scoartei planetare. ... Populatia, mai ales cea din zonele limitrofe, trebuie să fie cât mai urgent evacuată, îndepărtându-se de tărmuri cât mai mult si pe terenuri înalte. Vor fi puse în pericol toate ambarcatiunile maritime aflate pe apele mărilor si oceanelor lumii”. .. samd
2) KIESHA CROWTHER (Mica Bunicuta) - a zis aici, ca ne vom ilumina cu totii in 21.12.2012, ca se va produce schimbarea polilor magnetici in cateva minute, vor fi cateva zile de intuneric samd
3) BOB DEAN a zis aici ca se va realiza contactul cu extraterestrii in 21.12.2012 si ca povestea cu Nibiru este reala.
4) ARYANA HAVAH in cartea VIATA PE PAMANT incotro face o gramada de profetii aberante (cititi si va minunati despre perioada 2009 -2012 aici )
5) RAMTHA - desi nu am gasit o declaratie a acestuia sau o profetie facuta, avem o cunostinta, mare discipol Ramtha, care ne tinea la curent cu predictiile acestuia despre Elenin si 2012. Probabil ca Ramtha a fost suficient de inteligent sa nu faca astfel de predictii in masa.
Despre cometa Elenin ni s-a spus initial ca va afecta Pamantul si apoi ca de fapt era o nava cosmica. Iar in ceea ce priveste 21.12.2012 toti discipolii lui Ramtha se pregateau de valuri tsunami uriase (ca in filmul 2012). Acest prieten al nostru chiar s-a mutat din Romania in Yelm, SUA (in mijlocul Muntilor Stancosi) pentru a fi mai protejat de catastrofele ce vor veni. Daca gasiti voi pe undeva niste declarati facute de Ramtha despre 21 dec 2012 va rog sa ne trimiteti.
6) MONTAUK PROJECT - unul dintre argumentele importante ca ceva major se va intmpla dupa 21 dec 2012 a fost faptul ca cei care au calatorit in timp in timpul experimentelor de la Montauk nu reuseau sa vad nimic in perioada imediat urmatoare lui 2012, desi au vazut ceva intr-un viitor mult mai indepartat.
7) Cei din filmul LEGENDA ATLANTIDEI au spus muuulte despre 2012 si avem inca o confirmare (daca mai era necesar) ca acel film a fost creat de oculta parzitica a planetei pentru a induce in eroare masele de oameni.
8) GREGG BRADEN - este unul dintre primii oameni care a vorbit despre 2012 ca punct de referinta pentru umanitate, inca de la inceputul anilor 90. Pentru multi oameni argumentele aduse de Braden in timp au reprezentat o sursa de confirmare ca 2012 este un an deosebit si ceva mega-extra-colosal se va intampla. Credem ca este unul dintra arhitectii mega isteriei 2012. Vedeti aici documentarul „Trezirea la punctul zero” din 1996 in care vorbea de 2012. (se inverseaza polii, se incetineste rotatia pamantului, se pierde campul magnetic, ne indreptam spre timpul fractal zero, magnetism 0 in 2012 samd).In 2012 insa, nu mai era asa de sigur ca se va intampla ceva in 2012. S-a succit ... Vezi aici. A vorbit foarte multe despre nimic, cu un aer foarte savant si plin de importanta de sine ... ca aici de ex.
9) IAN XEL LUNGOLD - a spus multe la viata lui despre 2012 - vezi ce spune la sfarsitul filmului de aici de ex. - dupa o indelungata polologhie trage concluzia ca dupa 21.12.2012 viata asa cum o stim va inceta sa existe, toate evenimentele catastrofice vor avea loc: cutremure, tsunamiuri, samd  (din fericire pt el a parasit corpul fizic in 2005 si nu a vazut ce paralel a fost). 
10) MICHAEL TSARION  - in ciuda bunelor lui idei, anul 2012 a fost unul pe care el l-a profetit ca fiind al schimbarii complete de paradigma. Anul 2012 a fost tema centrala in multe dintre filmele lui (2012- The future of mankind si  2012 - Where histroy ends de ex.). Vedeti aici o declaratie pe scurt a convingerii lui legate de 2012.
11) DAVID ICKE - la inceputul carierei lui de conspirationist, in anii 90, a pus si el botul la teoria lui Braden cu 2012 si i-a sustinut-o (vezi aici) insa pe masura ce ne-am apropiat de 2012 punctul lui de vedere s-a schimbat si a inceput sa vada si el faptul ca exista o manipulare (vezi aici).
12) In documentarul THE OIL CRASH. - A Crude Awakening (2006) produs şi regizat de laureaţii jurnalişti şi producători de filme europeni Basil Gelpke şi Ray McCormack ni se spune ca in 2012 se va incepe prabusirea sociala datorata epuizarii petrolului.
13) DAVID BRUCE HUGHES  - in filmul „2012 - Singularitatea matricei” de aici spune ca în 2012 o singularitate se va produce şi va fi un haos pretutindeni.Aici se explorează ideea de timp fractal (unde temporale) care deasemenea, pare să indice un sfârşit în 2012.
14) LEO ZAGAMI - un smecheras de cartier care se crede Mesia aici , s-a dat mason de gradul 33 aici si a spus ca in 21 dec 2012 se va instaura Noua Ordine Mondiala care este imparatia lui Dumnezeu, iar el e imparatul. (LEUL DIN SION)
15) DAVID WILCOCK in filmul Enigma 2012 pe care nu l-am urmarit decat pe sarite, zice ceva de genul ca sa ne asteptam la mega transformari incepand cu anul 2009, transformari pe toate nivelele (si individuale si sociale) care vor veni ca o avalansa peste noi, iar pamantul va fi asa de transformat ca fenomenele de telaptie, telekinezie samd vor fi la fel de notmale ca orice altceva. Vezi in filmul de aici dupa minutul 8.
16) BIVOLARU GREGORIAN (GRIG/GRIEG/SCUMPI) - vorbeste aici de mega evenimentele „zguduitoare” din 21 dec 2012. GB a mai prezis si impactul cu un meteorit prin anii 90 (predictie publicata in cartea lui Ion Tugui scrisa in combinatie cu un alt „profet” Contele Incapuciato, carte intitulata „7 ani apocaliptici”). De asemenea a prezis un Mega Cutremur in anul 2000 inducand o stare de isterie in randul adeptilor lui, care au meditat ani de zile ca sa previna acel „mega dezastru”.
17) DRUNVALO MELCHIZEDEK - pentru el 21 dec 2012 a fost un moment de focus de-a lungul timpului, o data de aliniere planetara cu centrul galactic (desi sunt mai multe surse oficiale si neoficiale care spun ca aceasta aliniere are loc in fiecare an), cand incepe ciclul feminin planetar, un final al calendarul mayas si al ciclului precesional de 26 000 de ani. Acestea sunt informatii greu de probat si sunt specialisti care spun cu totul altceva (vedeti ce zice Carl Calleman sau John Major Jenkins despre aceste date). Felul in care vorbeste despre 2012 este unul dual, contradictoriu si lasa loc la orice fel de interpretare (joaca la doua capete si e mereu acoperit, orice-ar spune). Pe de-o parte spune ca va fi ok, minunat in 21 dec 2012, pe de alta, din cand in cand arunca pastile de genul: ”ca sa supravietuiesti transformarilor planetare, trecerii in 4d, trebuie sa fii constient” (vezi minutul 3.20 de aici). In acelasi film spune incepand cu min 9.00 ca e posibil sa urmeze, conform unor cercetatori rusi care au studiat cercurile din lanuri, 7 catastrofe pe la sfarsitul lui 2012  sau inceputul lui 2013 (incepand cu eruptiile solare care vor intrerupe curentul electric si va sterge hard diskurile calculatoarelor). El nu face profetii, doar baga in fata ce spun altii. Cert este ca in cartile lui este de acord cu teoriile lui Gregg Braden (expuse mai sus). Mai spune ca in dimensiunea a 4-a nu mai murim, ceea nu suntem de acord. Desi corpurile 4d, astrale, mor mai greu, dar pana la urma orice forma dispare. De fapt credem ca lasa lucrurile un pic neclare tocmai ca sa te duci la seminariile lui de trezire a inimi sa intelegi mai bine care e treaba.
18) Printesa Japoniei, Kaoru Nakamaru, face dezvaluiri „socante” despre anul 2012 aici
19) COBRA ne spune asa aici : „Daca analizati cu atentie harta astrologica privind perioada de pana in 21 dec., inclusiv, veti putea observa o configuratie yod (?) indreptata de la Saturn, la 9 grade Scorpion, Venus, la 9 grade Sagetator si Pluto, la 9 grade Capricorn, spre Jupiter, la 9 grade Gemeni. 
Aceasta configuratie poate fi interpretata astfel: Venus care este in conjunctie cu Antares, se opune lui Jupiter, care este in conjunctie cu Aldebaran. Axa Aldebaran-Antares este un filament plecat din interiorul sursei de Lumina Galactica, si semnifica incheierea definitiva a razboaielor si spiritului razboinic, la nivelul Galaxiei noastre, sfarsitul dualitatii si victoria finala a Luminii Divine, in galaxie. ” ( :-)))))) n.n.)
20) ( care a analizat Crucea din Hendaye a afirmat ca sfarsitul lumii va fi in 21.12.2012.  
22)  BABA VANGA spunea asa: 
2010: Al – III- lea razboi mondial  începe în noiembrie 2010. Incepand ca un război regulat, se va trece la un război nuclear şi chimic. Vanga spune că războiul va fi gata abia în octombrie 2014.
2011: Ca urmare a războiului, dusuri radioactive, vor distruge aproape toata viata in emisfera nordica. Europenii rămasi se vor confrunta cu o ameninţare din partea  musulmanilor, care vor folosi arme chimice pentru a-i extermina.
23) TEHNOLOGIA WEB BOT - este un fel de program de calculator folosit pentru a face predicitii, un program care spunea ca in 21.12.2012 va veni sfarsitul lumii.
24) Harold Egbert Camping un cretin care a profetit ca lumea se va sfarsti pe data de 21 mai 2011.
25) Codul Biblic - Dr. Elyahu Rips, un matematician de origine israeliană care descifrat acest cod spune ca sfârşitul omenirii ar avea loc în 2012.
26) DAN BOZARU - lider MISA (discipolul lui Bivolaru) spune aici printre tone de alte profetii insiruite pe enspe zeci de pagini:
Odată cu apropierea de momentul tranziţiei spre 4D, la 21 decembrie 2012, este de aşteptat ca liniile de câmp magnetic ale Pământului să scadă atât de mult în intensitate, încât la un moment dat va exista o scurtă perioadă de hiatus în care câmpul magnetic al planetei va fi practic nul. În aceste condiţii, este posibil ca unele obiecte şi substanţe solide să capete proprietăţi stranii, lichefiindu-se (deoarece coeziunea intre moleculele si atomii lor va slabi atunci mult in lipsa câmpului magnetic ce le suținea și le conferea impresia de „soliditate”)
27) TOLEC si CONSILIUL ANDROMEDA - au spus ca pe 21.12.2012 Pamantul se va opri din rotatie. Vezi articolul si filmul aici.
28) PUSTNICUL ZOSIMA - Citam de aici: „Una din profetii apartine pustnicului Zosima, fost monah la Manastirea Rarau, apropiat al parintelui Daniil Tudor si, prin urmare, prigonit de autoritatile comuniste. Aceasta profetie vorbeste despre faptul ca, in anul 2011, va fi mare macel in orasele din Romania (revolta, razboi civil sau cutremur?) - pedeapsa ce va prefigura mari framantari politice europene si, in final, izbucnirea celui de-al treilea razboi mondial, ce va incepe prin atacul armatei ruse asupra Turciei si stramtorilor Dardanele si Bosfor.”
29) LORIN FORTUNA - el a mai prezis si niste cutremure care nu au mai venit insa despre 2012 spune ca va exista o moarte fizica planetara aici.
30) CARMEN HARRA - spune aici asa: „"În anul 2012, din cauza alinierii planetare (în care am intrat deja) şi a creşterii intensităţii Soarelui, va fi o problemă inevitabilă cu sateliţii de telecomunicaţii la nivel mondial. Întreruperea transmisiunilor va produce haos şi va duce la căderea totală a sistemului monetar mondial. Dacă băncile cred acum că mai au vreo şansă, după aceea nu vor mai crede nimic. Preşedinţia, ca instituţie, se va desfiinţa, iar monarhia şi papalitatea, aceste sisteme de control, vor ajunge în colaps indirect, ca urmare a prăbuşirii sistemului monetar. Se va crea un nou sistem politic şi un nou sistem monetar, care vor fi mai echitabile. " 
31) CONTELE INCAPUCIATO - cu ai lui faimosi 7 Ani Apocaliptici de dinainte de anii 2000 a profetit o multime de catastrofe care se vor abate asupra Pamantului inainte de anul 2000. Interesant este ca acest individ, un shamalagiu catastrofic care fara nicio jena inca apare in public, tine conferinte, apare la tv, scoate carti samd.
32) GUPTA SWAMI - a zis aici ca 2010 - 2011 va muri presedintele Basescu si populatia Romaniei va fi redusa la jumatate.
33) Un mason de grad inalt care i s-a comnfesat pastorului Lindsey Williams  a zis aici ca „Dolarul american va fi cu siguranţă mort până în anul 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminaţii“ şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apare la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012”.
34) BORISKA - un copil rus de pe „Marte” a spus  aici  ca in anul 2009 va fi o catastrofa legata de apa.
35) Predicatorul evanghelist american Pat Robertson spune aici ca in 2010 se va prabusi piata bursiera.
36) VIRGIL HÎNCU - a prezis aici un cutremur devastator la sfarsitul lui 2009 si de asemenea a creat isteria de la asa zisul cutremur din 2000 cand totimisanii in frunte cu Bivolaru au meditat ca disperatii la unison cativa ani si au astfel scapat ”la mustata” tara de un cutremur zguduitor (desi cu 1 zi inainte de cutremur GB a  spus ca sigur sigur va fi cutremurul, iar apoi a dat-o la intoarsa ca s-a sucit Dumnezeu).
37) Clarvazatorul Emil Lestanski a prezis aici un cutremur in 20 aprilie 2012.
38) Tradiţia Kalachakra (Roata Timpului) sau cei care au interpretat-o, afirmă aici că după 960 de ani de la revelarea învaţăturii secrete în Tibet (care s-a făcut în anul 1027) va veni o perioadă de 25 de ani care va culmina cu Sfârşitul Timpului. O matematică simplă ne duce la un rezultat intrigant: 1027 + 960 + 25 = 2012.
39) ALEX JONES - pe langa lucrurile bune pe care le spune, deoarece nu are nicio viziune spirituala asupra vietii, el mentine o stare de frica paranoica in randul ascultatorilor lui facand tone de predictii care nu s-au adeverit, facand din el un agent al dezinformarii mai degraba decat un agent al adevarului. Vedetiaici cateva din ele.
Insa multe dintre lucrurile pe care acest individ le spune in filmele sale sunt adevarate. Nu picati in capcana elitelor parazite negand tot ce spune Alex Jones in filmele sale. Nu stim daca Alex Jones este o unealta constienta a elitei. El pare sincer in inima lui si un cautator al adevarului, dar din pacate si el ca orice alt om de pe pamantul asta a fost manipulat prin forta fricii ... Dar asta e parerea noastra momentana.
40) Site-ul ESOTERISM.ro 
41) SIRIUS ZOREANU - un penibil care a scris sub pseudonim (sa nu fie deconspirat in prostia lui) care a scris o carte despre 2012 plina de profetii de duzina pe tema 2012. Vezi cartea aici.
42) Nancy Lieder, o asa-zisa clarvazatoare care pretinde ca vehiculeaza mesaje receptionate de la extraterestri, a scris pe site-ul propriu ca locuitorii unei planete imaginare a stelei Zeta Reticuli au vizitat-o si ca Terra este in pericol din cauza planetei X sau Nibiru. Aceasta catastrofa a fost prevazuta initial sa aiba loc in luna mai a anului 2003, dar dupa ce sfarsitul lumii nu a avut loc, a fost "re-programata" in decembrie 2012, inspirandu-se din alta profetie apocaliptica, lasata in urma cu sute de ani de mayasi.
43) O fiinta din pleiade anunta aici contactul cu extraterestrii in 4 aug 2012 
44) BENJAMIN FULFORD - spune in 12.03.2012 aici asa:  
„- Va începe instalarea ÎN MASĂ a surselor alternative de energie (in 2340 probabil n.n)
-
 Arestarea lui Bill Gates, anunţul unui ziar italian despre demisia Papei care ar urma să aibă loc pe 15 aprilie, şi prezenţa permanentă a unui mareşal american care îl însoţeîte pe Timothy Geithner (omul Cabalei) toate acestea sunt semne că opoziţia Cabalei, dacă mai există, este foarte slabă (nu a specificat care aprilie, asta e adevarat n.n)
-
 Se va distribui o instalaţie combinată formată dintro turbină eoliană şi un panou solar care se va monta pe acoperişul caselor, fără a fi necesară plata iniţială (in ce secol? n.n)
- Cabala bancară internaţională va fi rugată să facă o DONAŢIE de 15.000 de miliarde USD cu scopul de a pune capăt războaielor, a sărăciei, a distrugerii mediului şi eliberării umanităţii de boli, sărăcie şi droguri (daca nu au rugat-o frumos nu a percutat ... n.n)
- Va fi un anunţ public pe internet în data de 13 martie semnat de către grupul Anonymous, de către facţiunea gnostică a grupului "Illuminati" şi de către Societatea Dragonul Alb; dacă acest anunţ nu va apare, atunci va fi revoluţie (a fost o laie n.n ... de fapt nu a spus care martie)
- Ambasadele Occidentale din Tokio vor fi toate închise în 20 martie (in ce film? n.n)
Fulford are multe astfel de „profetii” multe cu tenta paranoida accentuata ... asta este ce am spicuit din primul articol citit.
45) Drake - este numele unui militar american care a fost ales de facţiunea celor buni din Pentagon ca să-i reprezinte, explicând public acţiunile lor. In28.06.2012 anunta aici asa:
S-a dat undă verde! (mai multe despre acesta unda verde aici)
Drake anunţă, întro emisiune care a fost transmisă aseară, că s-a dat undă verde pentru pachetul de acţiuni care este cunoscut sub numele de "Evenimentul". Drake a primit informaţii detaliate de la militari, inclusiv nume şi date, şi a fost rugat să transmită public următoarele:
1. "Cavaleria" îşi va face intrarea "în scenă"
2. La nevoie, militarii vor solicita ajutorul şi cooperarea civililor
3. Relaxaţi-vă şi priviţi "focurile de artificii" - (au trecut si artificiile de revelion si nu s-a intamplat absolut nimic n.n) 
Drake, Fulford, Tolec, Federatia Galactica a Luminii si Wilcock au facut o echipa deosebit de activa in 2012 imbarligand mintiile oamenilor cu fel si fel de sperante si scenarii: ba ca au fost distruse bazele reptiliene, ba ca au fost arestati nu stiu ce oculti sau ca arestarea lor e iminenta, ba ca or sa intre in faliment nu stiu ce banci, samd  ... sunt tone de articole pe site-ul AIM pe care efectiv nu am avut timp sa le studiem in amanuntime. Niste abureli cat casa, manipulari de doi lei, o alba-neagra pentru naivi.
46) Sundar Singh - profetiile acestui profet au dat apa la moara tuturor celor care cred ca tara asta este buricul spiritual al Pamantului si ca mai devreme sau mai tarziu aici va fi Noul Ierusalim. Desi profetiile au fost facute inainte de anii 1940 si se adresau anilor ce urmau, multi romanasi inca asteapta cu speranta ca aceste profetii sa se implineasca. Sundar spune ca ”Veţi şti că acele vremuri sunt aproape atunci când Anglia îşi va pierde puterea, iar Franţa va fi asimilată de popoarele din jur.” ... Cred ca mai aveti de asteptat dragi romanasi. Vedeti aici profetiile acestuia.
 47) Fundaţia Rockefeller, prezice 13000 de morti, la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 - „profetiile” acestei fundatii sinistre pareau mai degraba planuri pe termen scurt. Din fericire nu au avut loc ...
48) TUDOR BARBU - a facut multe emisiuni senzationiste la OTV cu titluri de genul : „Raport NASA: A inceput marea transformare. Putini oameni vor trece bariera anului 2012”. Vezi aici, una din emisiuni. Sau aici, o emisiune despre Elenin. Sa-i fie rusine !
49) VALENTIN TARCA - ultimul „rege” agatars spunea in ziarul Buna ziua Brasov că „omenirea a intrat pe ultima sută de metri – în 2012, alinierea planetelor va scufunda Terra în întuneric şi Pământ, îngheţând orice formă de viaţă. În mesajul ce va urma, regele Valentin va vorbi către poporul său despre cum va proceda în ultimul ceas. „În 2012 va fi un dezastru catastrofal. Pentru asta trebuie să ne luăm toate măsurile şi să ne pregătim. Masonii şi-au făcut baze pe lună şi se vor refugia acolo, căci luna nu va fi afectată. Eu unul, intenţionez să mă sinucid înainte de această dată! Decât să mor de frig…”.
50) ION ISTRATE - A anuntat in timp mai multe cutremure care stataeau sau nu sa vina, dar poate una dintre cele mai celebre „profetii” a fost cea din martie 2009 care zice asa aici: “Într-o zi de sărbătoare ( legată de Domnul Iisus ) sâmbătă spre duminică în jurul orei 01:30 – 03:00 în România vor muri peste 20.000 de oameni.” 

 LISTA RAMANE DESCHISA 











2 comentarii:

  1. Dumnezeu sa-i lumineze si sa nu ne lase sa picam in ispita,Lumina si Iubire,NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  2. Indiferent de autenticitatea acestor predictii, putem spune ca acestea sunt doar posibilitati. Orice eveniment viitor, oricat de puternic sunt prezise, pot sau nu sa aiba loc. Acest lucru se datoreaza faptului ca viitorul nostru depinde de noi. Omenirea poate lucra colectiv si sa aleaga ce viitor vrea. Tot ce are nevoie lumea este sa se adune si sa lucreze impreuna altruist ca un grup cu un singur obiectiv, de a reduce suferinta umana. Dar noi stim ca nu este usor sa mobilizam intreaga umanitate. Ce putem, noi ca indivizi, sa facem cu noi insine si cu lumea ? Este incredibil de simplu. Este de a ne purifica si transforma , devenind sinceri, pasnici si iubitori a Toate si Toti. Pare simplu, dar stim cat este de greu, mai ales dupa ce a trecut 5000 de ani de intuneric.

    RăspundețiȘtergere